210 4911504 -506 - 508

Πρ. Δανιήλ 4,Άγιος Ιωάννης Ρέντης 18233 Ελλάδα

rentis@vamvacas.gr

Εγγύηση Προϊόντων

Περιεχόμενα και Εγγύηση

Όλα τα εργαλεία Campagnola που διανέμονται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της εταιρίας μας παραδίδονται σε συσκευασία της Campagnola και διαθέτουν τα εξής:

Αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του εργαλείου και τον αριθμό σειράς στην συσκευασία του εργαλείου. Αντίστοιχο αυτοκόλλητο υπάρχει και επάνω στο εργαλείο.

(Τα μοναδικά είδη Campagnola που δεν παραδίδονται σε συσκευασία είναι οι προεκτάσεις)

Εγχειρίδιο λειτουργίας στα Ελληνικά στο οποίο αναφέρονται και τα περιεχόμενα της συσκευασίας (ανταλλακτικά, εργαλεία ή άλλα αξεσουάρ που μπορεί να παραδίδονται μαζί)

 

 

Κάρτα εγγύησης Campagnola.

Όλα τα εργαλεία Campagnola καλύπτονται με 2 (δύο) χρόνια εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας βάση των προδιαγραφών χρήσης και λειτουργίας που αναφέρονται στο εγχειρίδιο λειτουργίας, εφόσον έχουν τηρηθεί οι όροι λειτουργίας, το εργαλείο έχει διανεμηθεί από το συνεργαζόμενο δίκτυο της και η κάρτα εγγύησης είναι σφραγισμένη και συνοδεύεται απο απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης που πιστοποιεί την ημερομηνία αγοράς.

Η κάρτα εγγύησης έχει την παραπάνω μορφή, ζητήστε την συμπληρωμένη και σφραγισμένη και φυλάξτε την μαζί με το εγχειρίδιο λειτουργίας και την συσκευασία του εργαλείου σας.

(Η συσκευασία, το εργαλείο και το εγχειρίδιο έχουν αυτοκόλλητο με τον αριθμό σειράς του εργαλείου)

Η Κάρτα Εγγύησης πρέπει να συνοδεύει υποχρεωτικά κάθε μηχάνημα που αποστέλλεται στην εταιρεία μας για επισκευή ή έλεγχο στο πλαίσιο της εγγύησής του.

Εγχειρίδιο Λειτουργίας & Πιστοποιητικό ποιότητας

Το εγχειρίδιο λειτουργίας θα σας δώσει τις σωστές πληροφορίες για την σωστή χρήση και συντήρηση του εργαλείου παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για την ανάγνωση του. Σε περίπτωση που έχετε απορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή με οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα μας.

Στο εγχειρίδιο λειτουργίας θα βρείτε επίσης το πιστοποιητικό ποιότητας όπως αυτό εμφανίζεται παρακάτω. Το πιστοποιητικό αυτό σας εξασφαλίζει ότι το εργαλείο που προμηθευτήκατε έχει κατασκευαστεί βάση των προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι κατάλληλο για την χρήση που προορίζεται και κυρίως ασφαλές για τον χειριστή. Τέτοιο τύπου πιστοποιητικό θα σας είναι απαραίτητο εάν αποφασίσετε να εντάξετε την αγορά σας σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης της Ελλάδας ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μην προμηθεύεστε προϊόντα που δεν συμμορφώνονται στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς πρώτα από όλα θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας.

 

8